Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/www.viladrauturisme.cat/includes/menu.inc).

AGENDA ABRIL 2019

Aquestes són les activitats previstes pel mes d'abril a Viladrau:

 

Petanca

3 d'abril a les 16 h. Centre de serveis de Viladrau.

Vine a jugar a la petanca. Hi haurà berenar i refrigeris.

 

Ultra Montseny 2019

6 d'abril a les 10 h. Plaça Major.

Com cada any la Ultra Montseny canvia de lloc de sortida, aquest any 2019 la sortida de la cursa serà des de Sant Pere de Vilamajor però seguira amb la mateixa dinàmica de cursa, 100% Montseny. La Ultra Montseny s'han introduit dues modalitats, la Trail Palestrins 20k i la Marxa Torra Roja 11K, juntament amb les modelitats de cursa habituals, la Ultra Montseny 84k i la Trail Montseny 37k. La sortida de la Ultra Montseny 74k serà el dissabte 6 d'abril a les 6.00 hores des de Sant Pere de Vilamajor, mentres que la Trail Montseny 35k la sortida serà a les 10.00 hores des de Viladrau.

 

Òpera La maternitat d'Elna

6 d'abril a les 18.30 h. Espai Montseny.

La Maternitat d'Elna va ser una institució humanitària destinada a ajudar les dones embarassades exiliades durant la Guerra Civil. Va ser fundada el novembre de 1939 per l'infermera suïssa Elisabeth Eidenbenz i hi van arribar a néixer 597 nens. És la primera vegada que aquesta història es porta al terreny de l'òpera.

Versió amb 4 cantants solistes i orquestra (sense coral)

 

Matinal Musical de Rusquelles

14 d'abril a les 12 h. Espai Montseny.

La propera Matinal no tindrà lloc el primer diumenge d'abril tal i com seria d'esperar sinó que, per qüestions organitzatives, es celebrarà el diumenge 14 d'aquest mes. Tindrem el gust de tornar a escoltar el magnífic Quartet Altimira, un conjunt que ens ha acompanyat en les darreres temporades i que ens ha regalat interpretacions precioses de peces clàssiques, romàntiques i contemporànies. La formació ha experimentat un canvi en un dels seus integrants amb la incorporació de la violinista Maria Florea amb l'afany de perfeccionar la seva sòlida trajectòria. 

 

Cinema "Tierra y libertad"

14 d'abril a les 18 h. Can Sià.

Tierra y Libertad (títol original: Land andFreedom) és una pel·lícula britànica, espanyola, alemanya i italiana de 1995 dirigida perKenLoach i escrita per Jim Allen. La pel·lícula narra la història de David Carr, un treballador sense ocupació membre del Partit Comunista de Gran Bretanya, que decideix lluitar en el bàndol revolucionari del POUM en la Guerra Civil espanyola. La pel·lícula està inspirada per Homenatge a Catalunya, obra de l'autor comunista llibertari George Orwell en la qual es narra la seva experiència a Espanya durant la Guerra Civil espanyola.

Va obtenir el Premi Internacional de la Crítica de la FIPRESCI i el premi del Jurat Ecumènic a Cannes. També va ser guardonada amb el Premi Sant Jordi a la millor pel·lícula espanyola.

 

Comedycat

20 d'abril a les 13 h. Plaça Major.

Monòleg a càrrec de David Barragan de Comedycat. Vermut&Comedia. Organitza: Bars de la Plaça.

 

Presentació del llibre: “Racons del Montseny amb aigua”

21 d'abril a les 18 h. Can Sià.

Presentació a càrrec de l’autor Oscar Farrerons.

 

Passejades guiades - L'ermita de l'Erola i el seu entorn

21 d'abril a les 10 h. Sortida des de l'Espai Montseny.

Durant aquesta sortida descobrirem què és un projecte de custòdia del territori i les seves implicacions socials i ambientals. Els boscos d’alzines, roures i castanyers ens faran més agradable el camí que puja a l’ermita de l’Erola i ens permetran explicar històries i llegendes.

Punt de trobada: Espai Montseny. C/Migdia, 1
Recorregut: 5-6 km
Hora: De 10.00 a 14.00 h.
Informació i inscripcions: Viladraueducació.com / Tel. 93 884 91 31 - 651 496 586 / santamarta@viladraueducacio.com

 

Xerrada Gestió sostenible de l’aigua i ús dels plàstics: Una responsabilitat col·lectiva

27 d'abril a les 17 h. Espai Montseny 

Què pot fer cadascú pel medi ambient? En aquesta xerrada a càrrec de Nestlé Waters, es tractaran dos temes centrals: l’ús de l’aigua i els residus (sobretot residus plàstics).