Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/www.viladrauturisme.cat/includes/menu.inc).

AGENDA OCTUBRE 2020

Aquestes són les activitats previstes pel mes d'octubre a Viladrau:

 

Visita del Bibliobús Puigdon

Divendres 2 d’octubre de les 11.00h a les 13.30h. A l’Espai Montseny (C/ Migdia, 1)

b.puigdon@diba.cat
608745126

 

Parcs en concert - Cicle de concerts en espais naturals i patrimonials

Diumenge 4 d’octubre a les 12.00h. A l’Espai Montseny (C/ Migdia, 1)

Parcs en concert és un cicle musical anual que es desenvolupa als parcs i espais naturals protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Anomenat anteriorment Música als parcs, aquest cicle ens presenta un seguit de propostes musicals de gran qualitat en què la música entra en diàleg amb l’entorn natural. Concerts a l’aire lliure i propostes artístiques que transiten per estils diversos, des de la música d’autor, al folk, el pop i la cançó mediterrània i d’arrel.

El programa Parcs en concert acull tant actuacions musicals com recitals poètics acompanyats de música tot convertint-se en un espai de transversalitat artística. Un cicle en què la veu humana és la protagonista principal. El més natural dels instruments ens acompanya a conèixer pinedes i vinyes, rouredes, fagedes i alzinars. Concerts enmig d’escenaris únics, els espais naturals i patrimonials que configuren la nostra geografia, una geografia humana i natural enllaçada per la música.

Concert de Ferran Palau amb Maria Sevilla (poeta convidada)

INSCRIPCIONS

Degut a la situació sanitària provocada per la Covid-19 els concerts segueixen un estricte protocol de seguretat. Així mateix és necessari fer reserva prèvia omplint el formulari:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeRdNkIrOAGyfmvNw5gKZiQnJehR2bK...

parcsenconcert@diba.cat
617299046

 

Taller d’estampació de “Tote Bags”

Dimarts 6 d’octubre de les 09.30h a les 10.30h. Al Casal d’avis La Flor del Montseny (davant l’església)

DIA INTERNACIONAL DE LA GENT GRAN 2020

Un any més, des del programa de Gent Gran de la Mancomunitat La Plana posem el focus en la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran (1 d’octubre). L’any passat es va celebrar la data amb una jornada cultural al teatre Kursaal de Manresa en la que hi van participar 88 persones grans dels diversos municipis que integren l’ens supramunicipal.

La situació de crisi sanitària per la Covid-19 ha marcat un abans i un després en la manera d’oferir propostes engrescadores que garanteixin un format segur per a tothom. La realitat que hem anat copsant al llarg dels darrers mesos ens demostra que les relacions socials són un dels pilars fonamentals per a un desenvolupament integral i saludable, i malauradament el col·lectiu de la gent gran ha estat un dels més afectats en aquest sentit.

Per aquest motiu, i seguint les normatives sanitàries vigents, des del programa de gent gran i amb el suport de tots els ajuntaments participants, s’oferiran tallers en format reduït a Aiguafreda i Sant Martí de Centelles, Els Hostalets de Balenyà, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Miquel de Balenyà, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva i El Brull, Taradell, Tona i Viladrau.

Els tallers, dirigits per la Maite Garcia de Kokora, consistiran en l’estampació de bosses de tela (tote bag) utilitzant diferents tècniques com l’estampació amb tampons, pintura amb rodets i pinzell a mà alçada. Cadascú podrà dissenyar la seva pròpia bossa per endur-se-la a casa i fer-la servir per portar-hi documents, la compra, la collita de l’hort, etc.

Aquestes activitats estan subvencionades per l’Àrea de Serveis Socials de Mancomunitat La Plana, i són gratuïtes per les persones participants.

Inscripcions

Per tal d’apuntar-se, cal trucar a la Mancomunitat La Plana (93 812 54 45) de 9h a 14h. Les places són limitades i seguiran rigorosament l’ordre d’inscripció.

Us animem a tots i totes a participar-hi!

Programa de dinamització de gent gran
Mancomunitat La Plana

 

Visita del Bibliobús Puigdon

Divendres 9 d’octubre de les 16.00h a les 19.00h. Al C/ Mercè Torres (Can Sià)

b.puigdon@diba.cat
608745126

 

Matinal Musical de Rusquelles

Diumenge 11 d’octubre a les 12.00h. A l’Espai Montseny (C/ Migdia, 1)

 

Visita del Bibliobús Puigdon

Divendres 16 d’octubre de les 11.00h a les 13.30h. A l’Espai Montseny (C/ Migdia, 1)

b.puigdon@diba.cat
608745126

 

Visita del Bibliobús Puigdon

Divendres 23 d’octubre de les 16.00h a les 19.00h. Al C/ Mercè Torres (Can Sià)

b.puigdon@diba.cat
608745126

 

Visita del Bibliobús Puigdon

Divendres 30 d’octubre de les 11.00h a les 13.30h. A l’Espai Montseny (C/ Migdia, 1)

b.puigdon@diba.cat
608745126